2012. június 5., kedd

Na, itt vagyok!

Ez a blog tavaly novemberben indult es sajnos nehany bejegyzes utan be is halt. Termeszetesen a hallgatas oka az, hogy het honapon keresztul minden nap, egesz allo nap anyagot gyujtottem.... Igy volt, igen...

Na jo, nem, de  inkabb nem is foglalkoznek a miertekkel, hanem inkabb arra szeretnek koncentralni, hogy a blog ujra feleledjen. Remelem az, aki a legelejen olvasott, most is fog es szeretnem, ha uj olvasoim is lennenek. Igerem, rendszeresen fogok ide irni es azt is remelem, hogy sikerul majd erdekes temakkal szorakoztatom a kedves olvasokozonseget.
Es hogy mi a helyzet mostanaban a mi kis ketnyelvu csaladunkkal? Nos, kisfiunk most vasarnap lesz 1 eves, ami szamomra elegge hihetetlen. Mondhatni repul az ido es hasonlo kozhelyek... Draga kincsem leginkabb magyarul ert, de errol nem sokara reszletesebben is beszamolok. Ami pedig ferjuramat illeti (idokozben osszehazasodtunk)... nos, o pedig leginkabb meg mindig angolul ert, bar allitasa szerint van egy kulonleges magyar varazsszo, amit gyakran mondok neki kulonbozo hanglejtesekkel az adott szituaciotol fuggoen es o mar kitapasztalta, hogy melyik hanglejtes mit jelent, igy mindig tudja, hogy mi az abra. Ez a szo pedig a “NA”. Van a haragos "na", a kerdo "na", a hagyjalbeken "na", a mostakkorvolttejaboltbanvagynem "na", a valaszoljalmar "na", csak hogy a fontosabbakat emlitsem.
Hat akkor csapjunk (ujra) a lovak koze vagy mi...

Olvassatok, kommenteljetek es kovessetek a facebookon! https://www.facebook.com/pages/Familingua/274718775904424

Mit szoltok? Na?

2 megjegyzés:

  1. Na. Végre :)
    Alig várom a részleteket, persze gondolom, hogy miért magyarul ért Áronka, elvégre anyukájával van sokat.
    Millió puszi nektek!
    Lea

    VálaszTörlés
  2. Koszi szepen! Nem sokara tenyleg folyt. kov. :-) Puszi Nektek is!

    VálaszTörlés